Praktijk Sinus, 'S-Hertogenbosch

Praktijk Sinus
Meester van Buellaan 15
5237 KD 'S-Hertogenbosch - Maaspoort
Noord-Brabant
Geverifieerde lijst, geactualiseerd 4 maanden geleden

Beschrijving

Praktijk Sinus, de praktijk voor natuurgeneeskunde waar uw gezondheid centraal staat. Behandelvormen die ik gebruik zijn onder andere: APS therapie, bioresonantie en voetreflex. APS therapie is een zeer effectieve methode voor pijnbestrijding.
Als ondersteuning kan er ook gebruik gemaakt worden van Alka Vitae producten, Bach bloesems en celzouten. Voeding is van essentieel belang voor een goede gezondheid.
Tijdens de behandeling zal hier ook aandacht aan besteed worden.


Gedetailleerde beschrijving:
Ik ben Marita Wouters en mijn praktijk is ontstaan uit nieuwsgierigheid naar de wisselwerking tussen lichaam en geest en de invloed hiervan op de gezondheid van de mens. Na diverse jaren gewerkt te hebben binnen het speciaal onderwijs en het bedrijfsleven heb ik het roer omgegooid, ben weer gaan studeren en werk nu als natuurgeneeskundig therapeut.

Bij Praktijk Sinus wordt gewerkt vanuit de natuurgeneeskunde. Door de behandelingen wordt getracht het zelf herstellend vermogen van het lichaam te activeren. Hierdoor zullen de behandelingen nooit een negatief effect hebben op uw gezondheid en kunnen ze prima gecombineerd worden met behandelingen vanuit de reguliere zorg.

Mijn doel is om een beter balans te krijgen in uw gezondheid. Behandelvormen die ik hierbij gebruik zijn onder andere: APS therapie, bioresonantie en voetreflex.

APS therapie is een zeer effectieve methode voor pijnbestrijding voor zowel chronische aandoeningen/ziektes als voor blessures.

Bioresonantie kan toegepast worden voor het opsporen en behandelen van verstorende factoren. Voor het opsporen van verstoringen gebruik ik de rayoscan. Door middel van een ECG worden verschillende parameters van de hartslag gemeten, berekend en opgeslagen. Deze werkwijze is zonder invloed van de therapeut.

Bioresonantie is volledig pijnloos en daarom ook goed toepasbaar bij kinderen.

Voetreflex is een ontspannende massagevorm waarbij verstoorde gebieden in het lichaam aangezet worden tot activiteit. Op deze manier probeer ik het zelf herstellend vermogen van het lichaam te activeren. Het helpt lichaam en geest in balans te brengen.

Voor meer informatie verwijs ik u naar de website www.praktijksinus.nl
Trefwoorden:
Bioresonantie, Bach Bloesem, Voetreflex, Natuurgeneeskunde, Vergoeding, Pijnbestrijding, Zorgverzekeraar, Adler, Aps Therapie, Batc, Celzouten, Alka Vitae, Zelf Herstellend Vermogen
Praktijk Sinus zal in de volgende categorieën uitgevoerd worden:
Fotos toevoegen

Beoordelingen

Schrijf de eerste beoordeling voor Praktijk Sinus!

Deel je ervaringen!

Premium-record boeken

Vergelijkbare bedrijven in de buurt

 1. Diepenbrocklaan 1
  5251 HD  Vlijmen
 2. TIELEKESHOEVEN 149
  5242 KH  Rosmalen
 3. Pastoor Roesweg 11
  5398 HR  Maren-Kessel
 4. Doormanstraat 32
  5151 MH  Drunen 5151
 5. Armmeesters 16
  5282 MD  Boxtel
 6. Hoogstraat 8
  5384 BK  Heesch
 7. Alle vergelijkbare bedrijven op de kaart bekijken